www.x-yachts.nl
Wij hebben Nelly Rose gekocht bij de importeur van X-Yachts in Muiderzand. X-Yachts Nederland BV is een familie bedrijf met de warme gezelligheid die daarbij hoort, zonder dat het ten koste gaat van professionaliteit en vakmanschap. Zonder de steun van de familie Schuttrups en Maarten Goos zou de voorbereiding ongetwijfeld veel complexer zijn geweest. Nu vertrekken we met een gerust gevoel.

www.shipshape.nl
Het bedrijf van de heer Harry Verbeek heeft een aantal voortreffelijke specialisten in dienst. Co heeft voor onze Yanmar gezorgd, Fred heeft de nieuwe ijskast ingebouwd en Job Brand heeft gouden handjes en praktische ideeën voor het timmerwerk.
Een prima technische vraagbaak, ook voor de Raymarine apparatuur, waar gelukkig weinig aan hoefde te gebeuren.
www.halversails.nl
Halver van Diest heeft de zorg op zich genomen voor de buiskap, de bimini, de zonnetent, de fokkehoes en de huik voor het grootzeil. Als laatste maakte hij een praktische dektas voor lieren, zonnebrillen en meer spullen die je aan dek nodig hebt.
Het resultaat mag er zijn en het samenwerken met Halver was een groot genoegen. Kwaliteitsbewust en met geweldige inzet.

www.northsails.com
Gertjan Poortman en Anton hebben ons in de loft in Almere geadviseerd bij het aanpassen van onze zeilen. Extra doorlopende latten (van 2 naar 4) in het grootzeil en een lufrope in de genua 2 waren de belangrijkste aanpassingen. Verder zijn de zeilen gecontroleerd en waar nodig opgeknapt.

www.kuiperverzekeringen.nl
Met de heer Vogelsang van Kuiper pleziervaartuigen verzekeringen hebben we goede afspraken kunnen maken over het verzekeren van de Nelly Rose voor de komende jaren. Afhankelijk van onze concrete vaarplannen kunnen we onze polis aanpassen, zodat we de juiste dekking hebben voor het relevante gebied. Het is plezierig om met mensen te praten die weten waar het over gaat en die er plezier in scheppen mee te zoeken naar de juiste oplossing.

Zinschitz Yacht Service.

Thomas Zinschitz is een betrouwbare steun en toeverlaat waar we graag een beroep op doen voor de last minute klussen in de laatste weken voor het vertrek.
Telefoon 0683551807. E-mail t.zinschitz@xs4all.nl.

www.Ziltmagazine.nl

Deze plek op het internet is geen website, maar de digitale deurmat waarop elke maand een gratis magazine voor zeilers valt.

www.partystickers.nl
In plaats van standaard visitekaartjes hebben we hier statische stickers laten maken.

Websites Pim Tiddens.

www.demachtvantien.nl
De website waar ik mijn ideeën over de maatschappij in ontvouw.

Facebook: S/V Nelly Rose
https://www.facebook.com/pages/SV-Nelly-Rose/233824073430043