Fort de France

We hebben inmiddels begrepen, dat de kreet ‘Land Ho’ al te lang de opening is van onze blog. We voelen ons schuldig en vinden dat we onvoldoende laten merken, dat we het leuk vinden dat onze verhalen zo enthousiast gelezen worden. We hebben die verhalen kunnen schrijven omdat we daarvoor tijdens de overtocht de rust hadden. Een maal in St. Lucia in Rodney Bay was het met die rust geheel en totaal gedaan. Het was een te gekke week met alle enthousiaste verhalen en de horrorstories van de andere schepen. Verder moest er natuurlijk ook weer geklust worden, maar eerlijjk gezegd was de sociale drukte de belangrijkste reden van onze radiostilte.
De rust is nu weergekeert. Gisteren was de prijsuitreiking en de sluitingsceremonie van de ARC en vandaag gingen iedereen weer zijns weegs. Velen gingen naar Becquia of naar de Grenadines, maar het zuiden dus. We zijn nu op weg naar het noorden. Vannacht zijn we in Fort de France op Martinique en morgen gaan we naar de Rade de St. Pierre op het zelfde eiland. Doel van de reis is Dominica waar we samen met vriendin Penny bij Naomi (nichtje en petekind van Pim) en haar man Hilton de kerst gaan vieren. Daar zullen we het eiland verkennen. We zullen ook de foto’s van onze reis, samen met wat van de verhalen die we de afgelopen week hebben gehoord, op de  blog gaan plaatsen. Tot de volgende week dus…