Gezinshereniging

We hebben Michiel achtergelaten toen hij precies 2 maanden oud was. Het was dan ook echt bijzonder om hem nu, 8 maanden oud weer in levende lijve te mogen ontmoeten.

20130127-172346.jpg oma kan dan ook echt geen genoeg van haar jongste kleinzoon krijgen.

20130127-172504.jpg Bergbeklimmen op opa is ook een mooie sport.

20130127-172625.jpg We genieten van de kleine man, maar het is maar voor een paar dagen.
Er is de afgelopen dagen hard geklust om Nelly Rose klaar te maken voor haar tocht met Harm, Floor, haar zus Rosalie en Michiel. Het log is schoongemaakt, de zaling bescherming is weer even hersteld (daarvoor was een reis nodig tot de tweede zaling in de mast), de schakelaar van de ankerlier is hersteld (een friemelig klein stukje plastic uit het interieur van de schakelaar was vast komen te zitten tussen de contactpunten) en nog wat van dat soort klussen.
Pim en Hanneke vliegen dinsdag naar Nederland, waar ze woensdag hopen aan te komen. Het blog is echter het blog van de Nelly Rose en wordt dan ook door de nieuwe opvarenden voortgezet. In de loop van de week zullen zij het woord tot u richten.
Hanneke en Pim nemen het vanaf 4 maart weer over. Tot dan zijn ook zij geïnteresseerde volgers van het blog van de Nelly Rose.