Weer aan boord

Na een lange reis via Londen en New York zijn we weer op de Nelly Rose. Ze ligt er glinsterend bij dank zij de jeugd die haar heeft laten poetsen! Ook binnen ziet het er voortreffelijk uit. Nu gauw alles uitpakken.

20130304-184612.jpg
De temperatuur viel ons behoorlijk hard op het dak. Zeker als je met de bagage loopt te slepen heeft het voorjaarsweer, dat Nederland langzaam weer in haar greep tracht te krijgen, zeker iets nostalgisch.
De eerste klusjes zijn ook al weer achter de rug. De plotter hebben we opgehaald bij Atlantis en weer geïnstalleerd. Hij doet het weer voortreffelijk, zodat we een back-up systeem voor de iPad hebben (naast de papieren kaarten, waar we met plezier op blijven kijken).
Rosalie, Harm en Floor en vooral ook Michiel, bedankt voor de schitterende foto’s en de gezellige verhalen van jullie tocht naar de BVI. Wij gaan jullie vermoedelijk donderdag achterna.
Wordt weer vervolgd…….