Één jaar al op de Nelly Rose!

20130512-193438.jpg
We gaan op dinghy-safari naar een kasteel, waarvan ze in het dorp zeggen, dat het mooi is, maar we vinden het behoorlijk bizar,dat mensen zoiets in zo’n omgeving neerzetten. Het staat op een onbewoond deel van het eiland aan Little Bay. Voor zover we weten is er geen weg naartoe. Bij het kasteel staat ook nog een grote Nissen hut. Misschien dat daar een helikopter in kan, want een steiger om een boot aan te leggen is er ook niet.

20130512-193722.jpg
Het is schijnbaar gebouwd door een echtpaar, dat uit California komt en dit is hun winter residentie.
Het woongedeelte is op de eerste verdieping.

20130512-194220.jpg
Vandaag is het precies één jaar geleden, dat we aan boord van Nelly Rose gingen wonen. Het is toen allemaal razendsnel gegaan. In December 2011 hebben we haar gekocht en in febr.2012 verkochten we het huis in Buggenum. Vlak daarna hebben we de flat in Breda aangeschaft. Kort daarna zijn we gaan verhuizen met geweldige hulp van Pieter, de broer van Pim. Daarna is Hanneke de flat gaan inrichten, terwijl Pim, die logeerde bij Claudia en Robert Jan, ondertussen de boot klaarmaakte. Op 12 mei waren al die projecten zover afgerond, dat we aan boord konden gaan wonen. We zijn toen een paar keer op en neer gevaren naar Engeland om het schip een beetje te leren kennen en nu ligt ze hier in de Bahama’s bij Black Point op Great Guana Cay, een van de vele Exuma Cays. Naast de Nelly Rose ligt ons dagelijkse vervoermiddel Klontje, dat we bij ons vertrek cadeau kregen.

20130512-200259.jpg
Een jaar aan boord. Dat vieren we vandaag!