Bye bye Bahama’s

Oorspronkelijk waren we helemaal niet van plan de Bahama’s te bezoeken. Pim kende Nassau vanwege een zakenreis die hij ooit daar naartoe had gemaakt. Een conferentie van software leverancier Wonderware in het Atlantis hotel alhier. Daardoor was een beeld blijven bestaan over Bahama’s wat in het geheel niet bleek te kloppen. Gesprekken met andere cruisers en het blog van de Lamawaaie (?) brachten ons gelukkig op andere gedachten. We hebben hier genoten. Nassau zal nooit een favoriete bestemming worden, maar de Exuma Cays vonden we het absolute einde en zo schijnen er nog een paar juweeltjes te zijn. Het zou geen straf zijn om hier ooit weer terug te komen.

20130526-120416.jpg We hadden gisteren een hele gezellige dag met alle Duitse vrienden hier van de Antaris, de Trinity, de 2Mickies en de That’s Life. Zo gezellig, dat Pim al vroeg onder de wol was gekropen. Hij lag er nog maar net in, toen er op Paradise Island een groots vuurwerk begon. Na twee klappen stond hij alweer boven.

20130526-120442.jpg
Hoog, veelkleurig en met keiharde knallen.

20130526-120512.jpg
De Birdman.

20130526-120535.jpg
Grande finale! Bahama’s bye bye en wie weet, tot ziens.