Wicomico river

We genieten van de Chesapeake Bay. We varen ieder dag een uurtje of 5 om een baaitje verderop te komen. Al die baaien zijn even mooi en heerlijk rustig. De wind is ons ook gunstig gezind, zodat we ons er echt met een Jantje van Leien vanaf maken. Vanmorgen was er ook weer ongeveer 17 knoop wind schuin van achteren. We rolden de fok uit en lieten ons lekker lui door dat zeil voortslepen.

20130606-152218.jpg
Profi vissersboot, die de enorme hoeveelheid krabbenpotten hier ophaalt en weer laat zakken. We hebben er niet echt last van, want ze liggen in een keurig grid, met rechte lijnen, zodat we er makkelijk tussendoor kunnen varen en er toch vrij van kunnen blijven.

20130606-152248.jpg
Antares, met aan boord Olav en Andrea, ligt naast ons voor anker in deze prachtige stille baai.
Morgen moeten we er wel vroeg vandoor, want de tropische storm Andrea komt er aan. Andrea zal daar nog het nodige over moeten horen in de komende dagen.