Toevallig met 4 blauwe boten in de Tobago Cays.
Er liggen 10 Catamarans op een rijtje.
Later varen we met de Dinghy naar een ander eilandje waar we deze enorme berg Conch shells zien. Ze zijn een lekkernij als je ze goed kunt klaarmaken. Je moet ze eerst een half uur plat slaan vóór je ze gaat bakken. Wij hebben het een keer geprobeerd, maar deden het niet goed en vonden het oneetbaar.
Hier bivakkeert overdag een klein groepje mensen, die een strand BBQ organiseren voor 25 Fransozen.
Alles wordt klaargezet onder deze tent.
Ze worden vaardig ontschubd met een vork en in mooie moten gesneden.
De koppen en ingewanden worden gebruikt om de roggen en Pufferfish te voeren.
Uiteindelijk eten de vogels de laatste restjes.
Hij slurpt het zo naar binnen.
Heerlijke temperatuur met een mooi briesje wind maken het zeer aangenaam hier.
Er zijn veel roggen. Ze weten kennelijk dat ze hier eten krijgen op gezette tijden.
De aardappels worden afgespoeld met zeewater en schoongeschrobt met zand vóór ze de pan ingaan.
Recent Comments