Bijna weg…

De 2e voetrail, die is opgestuurd vanuit Denemarken, is vanochtend in Port of Spain aangekomen! Nu moet ie nog in een vrachtwagen (4m lang!) naar de haven van Chaguaramas komen. Daar wordt ie dan bij de douane afgeleverd, waarna hij eindelijk kan worden gemonteerd. Dat wordt nog spannend, want als het goed is, wordt donderdag Nelly Rose in de slingers van de bootlift gehangen aan het einde van de dag. Dan kunnen ze het roer er weer onder hangen met de seals die vrijdagmiddag zijn gearriveerd en kunnen we de volgende ochtend als eerste het water weer in. Verder is de watertank en ook de dieseltank weer vol en het onderwaterschip is klaar.
Het begint er op te lijken….
DSCN2459.JPG
Deze bananen zijn nog in het beginstadium.

DSCN2469.JPG
Er komt weer een evenement op het sportveld en de bimini’s schieten als paddestoelen uit de grond. Er zal wel weer luide muziek bij zijn zoals dat hier hoort.

DSCN2468.JPG
Vandaag is de boatshowday van de Powerboats, die op 23 augustus gaan racen van Trinidad naar Tobago. Dat ligt hier ongeveer 60 NM vandaan. Filmpje met die luide muziek, die goed doordrong tot onze 13e verdieping, staat onder ‘Video’.

DSCN2450.JPG
Het wordt vast weer een mooie zonsondergang.

DSCN2466.JPG
Welterusten.