Nederland

image
Dit is Het Witte Huis , de allereerste wolkenkrabber van Nederland met op de voorgrond een dregger, het kan niet Hollandser!Zo mooi.
We zijn 3 weken in Nederland geweest, hebben in 8 verschillende bedden geslapen, 6000 km rondgereden in ons Fiatje 500. We deden in 3 weken waar je normaal een jaar over zou doen. We hebben veel mensen gezien en veel mensen niet gezien. We hebben er weer energie van gekregen en gaan jullie allemaal heel erg missen. Toch hebben we wel weer zin om verder te trekken. Afscheid nemen voor langere tijd is best zwaar. We wensen eenieder het allerbeste en hopen jullie de volgende keer in goede gezondheid aan te treffen.
image
De Krakeling, het theater waar we naar de Premiére van ‘Het nut van Tantes’ van broer Pieter Tiddens gingen, is leuk geschilderd. Een hele leuke familievoorstelling, waar we zeer van hebben genoten.
image
Oasis of the Seas, het grootste cruiseship van Royal Caribbean, was even op bezoek in Rotterdam. Dit is een van de weinige plekken waar een droogdok is dat groot genoeg is om zo’n schip een opknapbeurt te geven. Rechts zie je het nu heel klein lijkende Hotel New York.
image
De veerhaven vol klassieke schepen is de plek, waar we een dikke 2 jaar geleden vertrokken.
image
We gaan een kijkje nemen in de nieuwe markthal in Rotterdam en het overtreft onze verwachtingen.
image
The inside.
image
Vlakbij Het Potlood en de Pierre Fleur woningen.
image
De Laurenskerk, die als enige gespaard bleef tijdens de bombardementen op Rotterdam, lijkt een dwerg naast de gigantische markthal.
image
Grappig om nu eens op een Nederlandse markt te zijn.
image
Moeilijk om er niet een paar te kopen. Ze zien er zeer smakelijk uit.
image Het potlood gezien door de markthal.
image