Seru Boca Marina

image
We zijn weer aan het klussen, want we constateerden weer een kleine lekkage in de koelwaterleiding. De vloer van de ‘schuur’wordt eruit gesloopt en dus ligt alles weer overhoop. Het is lekker om weer in de warmte te zijn, maar ook wel weer even wennen.
Het onderwaterschip heeft tot onze verbazing geen groene baard gekregen en het beetje stof wat aan boord ligt, is er zo weer afgespoeld.
image
We huren de auto één dag langer, zodat we makkelijk kunnen uitklaren in Willemstad en we gaan nog een keer naar Albert Heijn om wat spullen te halen. Het bureau van Budget bevindt zich in het luxe hotel van de Sant Barbara Plantation, waar ook een mooie golfbaan bij hoort.
Ondertussen is Pim weer 2x in de mast geweest om te kijken of we de wifi antenne gerepareerd kunnen krijgen, wat tot gevolg heeft dat we nog een paar keer naar de verschillende watersportwinkels gaan. Nog geen geluk helaas.
image
De lobby is ruim opgezet en helemaal open.
s’Avonds gaan we nog naar Pier One, waar altijd op donderdagavond een borrel + daghap voor de cruisers is. We komen weer wat bekenden tegen en hebben een gezellige avond.
image
We slaan ook nog wat wijn in, omdat we het nu makkelijk kunnen vervoeren.
image
We rijden Willemstad binnen langs leuk beschilderde huizen.
image
Ze doen het nog! De oude getrouwe ANWB wegbewijzering.
image
Bij Albert Heijn doet Pim zich tegoed aan een verse haring bij het karretje buiten.
image
Hanneke kiest voor een vers gebakken stroopwafel.
image
We komen weer langs de vrolijke huizen, alleen nu van de andere kant.
image Op de terugweg vanuit de stad komen we wat geiten tegen.
image
Het blijken er wel een stuk of 20 te zijn.
image
Bijna 1000 PK. Je kunt het maar nodig hebben.
image
Dit is Seru Boca Marina, waar we heel rustig liggen.
image
We zetten alles weer zeevast en halen de hoezen vast van de zeilen af. Morgen heel vroeg vertrekken we weer naar Bonaire. Daar komen eind deze maand vrienden aan boord, die met ons mee terug naar Curacao gaan zeilen. Welterusten..