Playa

image We zijn niet meer het enige schip in de haven met thuishaven Rotterdam. De Noordam doet vandaag ook Bonaire aan. image Holland Amerika Lijn, mooi logo. image De Amerikaanse passagier van deze Rotterdamse boot heeft nietsvermoedend een fout voetbal-shirt gekocht. Hij begreep na onze uitleg, dat dit eigenlijk echt niet kon en beloofde op zoek te gaan naar een Feyenoord shirt. image In de stad, die hier Playa wordt genoemd, waar we moeten  zijn om nieuwe muggenhorren te laten maken, zien we hoe de Noordam  als enorm flatgebouw boven alles uit torent. image De Philippijnse bemanning profiteert snel even van de goede internetverbinding voor ze weer aan boord aan het werk moeten. image Dit zijn Seagrapes, maar voor ons oneetbaar. image Ach wat ligt ze er weer mooi en schoon bij na die fikse regenbui!