Weg uit Bonaire

image
We rijden naar Rincon en naar het mooie uitzichtpunt waarbij je de hele vallei kunt overzien tot en met de zoutbergen in het zuiden aan toe.
image
Gekken en dwazen….
image
De begraafplaats ziet er mooi uit.
image
Met hele mooie namaak rozen.
image
We wilden weer geitestoof gaan eten bij de Rose Inn Garden, maar die is op woensdag helaas gesloten, zodat we bij de plaatselijke Chinees terechtkomen. Prima nasi trouwens. Deze mevrouw zit er al uren en gezamenlijk wordt er heel wat gedronken te zien aan het aantal flesjes op tafel.
image
De kerstversiering is ook erg fantasierijk. s’Middags gaan we uitklaren en de crewlist wordt aangepast, daar Machteld en Frank met ons meevaren naar Curacao.
image
s’Avonds belanden we in de tent waar ze voor de cruisers $8 hamburgers doen op de woensdag. Bert en Nelie van de Biba en Gaby van de Foxy Lady zijn ook present.

image

We vertrekken om 08.00 uur met her en der wat regenbuitjes, maar daar merken wij, op de regenboog na, niks van. Er is echter een groot probleem: de instrumenten laten het volledig afweten. Gelukkig vind Frank het leuk om te sturen en vind Pim het niet vervelend om zo het Spaanse Water in Curacao op te varen, daar we dit gebied al hebben verkend. Hanneke staat voorop als we door de smalle ingang varen en na 5 en half uur leggen we in Seru Boca Marina aan op precies dezelfde plek als de vorige keer.
Het bezoek gaat hier na een erg gezellige paar dagen weer van boord en het is ineens stil aan boord. Nou maar eens kijken hoe we iemand vinden, die de electrische apparatuur weer kan herstellen.