San Blas. Foto’s 6

image Dit is de bibliotheek. image De vrouwen knippen hun haar af en gaan de klederdracht dragen als ze getrouwd zijn. Zij zoeken zelf hun man uit, die dan bij hun komt wonen. image Stairway to Heaven. image Vrolijke Kunakinderen die graag ook op de foto wilden.
image Deze man is samen met zijn honden de rivier op gegaan om water te halen. image De 2 mannen in witte shirts zijn Jehovahgetuigen, die de boel hier komen bekeren. image Pim op weg naar de bakker. Het heet Madu in de Kunataal. image De WC hangt boven het water. Het ziet er met dit weer allemaal wat grauwig uit. Zo dichtbij het vasteland krijg je ook meer buien.
image Heerlijke lunch met Madu.
image De brug die de twee eilanden verbindt.
image We zien een Frans stel dat een drone aan het oplaten is. Ze maken kennelijk een film over de Kuna’s.
image Tja, je zult maar net rustig op zo’n WC zitten als die drone over je heen vliegt. Wij vonden het eigenlijk gewoon onbeschaamd om dit te doen. image Er is weer een Colombiaanse boot binnen die zijn waren komt verkopen; onderbroeken, pannen en hangmatten. image Stilleven.
image De school met op de voorgrond het Basketbalveld. Onbegrijpelijk dat het op een na kleinste volk nou net Basketbal als hùn sport heeft uitgekozen. image In de winkel kun je best veel krijgen. Het staat allemaal alleen niet zo appetijtelijk uitgestald.