Foto’s San Blas 8

image
Soms zie je aftandse boten rondvaren, zoals deze met aan boord een jong gezin met 2 kleine kinderen. image Vrolijk mannetje op Cambombia. image Hier is het niet goed gegaan. De stijgende zeespiegel heeft het huis weggespoeld en de punt van het eiland begint ook langzaam te verdwijnen. Daar zullen de Malediven ook wel last van hebben.
image Het is hier echt prachtig en we liggen maar met enkele boten voor anker. imageimage
We varen samen met Sweet Chariot naar de Robeson Islands. Ze zijn de meest traditionele eilanden van de gehele San Blas Archipel. Ze liggen een beetje uit de route, omdat ze helemaal in de golfo de San Blas liggen en ook dichtbij het vasteland. We worden warm welkom geheten door de jeugd in Ulu’s. De scholen beginnen hier pas op 1 Maart.image Bij het neerlaten van het anker gaat de ankerlier op hol. Marc en Phil van de Miss Molly, die hier ook ligt, komen helpen en aanmoedigen. image Dit is een van de 5 mooie eilanden hier. Je waant je in het paradijs. image De Ulu’s hebben hier geen buitenboordmotor, maar er wordt gewoon gezeild met wat voor lappen dan ook.
image Op dit eilandje staan zelfs geen bomen meer. image We krijgen weer vissen aangeboden en Mola’s natuurlijk. image Dit is het hoofdeiland van de Robesons : isla Gertie.
image Of we nog Conch wilden? image Dit zijn nog twee bij-eilandjes, maar ze vallen wel onder dezelfde Chief.

Voorlopig even de laatste foto’s. Er zijn er nog meer, maar die komen pas als we door het Kanaal heen zijn en weer ergens internet kunnen vinden. Nu gaan we Shelter Bay verlaten en vrienden goedendag zeggen om zometeen om 18.00 onze tijd ( 6 uur tijdverschil met Ned.) door de eerste set sluizen te gaan. Te volgen via de webcams van www.pancanal.com.
Tot in de Pacific!