Foto’s San Blas, dinghy safari

image
Dit keer vinden de ingang naar de rivier wel. Hij zit een beetje verstopt tussen de mangrovebossen, maar wordt, als je er eenmaal invaart, steeds wijder.
image
We zien kinderen aan het spelen en een gezin dat zichzelf eens lekker zoet afspoelt.image Prachtige grote mango boom. Het seizoen begint een ruime maand nadat we deze foto hebben genomen. Inmiddels liggen de eerste mango’s alweer in de schappen. Nu heeft dat nog zin, maar over enkele weken groeien de mango’s overal in overvloed en is het onzin om ze in een winkel te kopen. Een enkele wandeling door het stadspark hier bij de Balboa jachtclub levert voldoende op voor een heleboel chutney en jam.image

image Hier kunnen ze schuilen als het begint te hozen. image Er komen obstakels, maar we kunnen er onderdoor. image Bij de boomwortel naar rechts gaan wij linksaf. image Er liggen Ulu’s geparkeerd van mensen die op hun akker aan het werk zijn.
image Tja, nu draaien we toch maar om…image
Het is echt prachtig hier.
image
image En daar is de uitgang weer.
image
Justino komt even langs op weg naar de rivier met zijn hondje.
image Helaas is de waterpijp met het vasteland net gesneuveld en moet iedereen weer met jerrycans water gaan halen op de rivier. Dat is wel een dik half uur flink doorpeddelen.