Vismarkt

We hebben het niet echt met Panama. Als we niet moesten wachten op de motor voor de ankerlier, die overigens net door DHL is afgeleverd, dan waren we echt allang doorgevaren. Toch zijn er ook in een omgeving die ons niet echt bevalt wel weer leuke dingen zoals de groentemarkt en de vismarkt, waar we aansluitend aan ons bezoek aan de groentemarkt naartoe zijn geweest.
imageDe garnalen pelsters in hoog tempo aan het werk.
image
Inktvis kopen we toch maar niet, maar onze Belgische cruiservrienden doen dat wel.
image
Kop zo groot als Pim’s hand.
image
Wij kopen wat garnalen.
image Dit is de commerciele hal. Het complex is nog veel groter.
image
Scherpe tandjes. We zullen straks tijdens de grote oversteek weer moeten gaan vissen. Alle spullen hebben we daarvoor weer aan boord, maar dit soort beelden zijn toch ook weer niet echt motiverend.
image Er hangt een leuke sfeer.
image
Allerlei vissen waarvan wij de namen niet kennen, maar die vast lekker zijn. We kopen een gefileerde zeebaars en letten goed op hoe dat fileren in zijn werk gaat. De man doet het echter zo snel, dat de les niet echt beklijft.