Vulkaan

image
We klimmen naar de krater van de hoogste vulkaan.
image
Er vliegen een hoop fregatvogels rond, die hier langs de rand nestelen. Deze man heeft een rood zakje onder zijn bek hangen. Als ie ‘m opblaast lijkt het wel een ballonnetje. Hij hoopt er vrouwtjes mee aan te trekken.
image
Ze schudden zich in de lucht uit en zien er dan war verfomfaaid uit.
image
Deze is bijna wit.
image
Mooie bloemen, die hier in bosjes volop groeien.
image
S’avonds eten we bij iemand thuis in de garage met nog een stel cruisers van de Wandering Dream. 3 Engelse mannen. De soep is lekker, maar het is toch een beetje raar dat ze er popcorn in gooien. Smaakt prima trouwens.
image
Mooi versierd huis.
image
Muurschildering met de volle rode zak bij de mannelijke fregatvogel.
image
De trap ligt weer vol.
image
s’Avonds komen de zeeleeuwen het strand op om te slapen. Deze ligt heerlijk op zijn rug.
image
Een heel kluitje bij elkaar.
image Het strand is s’nachts niet meer zichtbaar, alleen maar zeeleeuwen!image
In deze winkel kun je zelf met een schepje je pasta of maiskorrels pakken en in een zakje doen.
image
De kerk ziet er imposant uit.
Als we later op de middag alle formaliteiten om uit te klaren hebben afgerond gaan we aan boord en dan krijgen we ineens toch weer bezoek van onze agent om te zeggen dat we onmiddellijk moeten vertrekken. Zie het verhaal van enige blogs geleden. Balen, maar niks aan te doen.