Paardrijden in paradise!

image
We rijden in een uur naar de plek waar we gaan paardrijden. Het is overal lekker rustig. Het is zondag en de mensen zitten in de kerk. Het is een religieus volk. We passeren nogal wat van deze enorme varens; het zijn eigenlijk meer varenbomen.
image
Zouden ze dit zijn?
image
Een kraal.
image
Ja, ze waren het inderdaad en ze zijn nieuwsgierig wie wij zijn.
image
Rocco krijgt Hanneke en Lopez krijgt Pim.
image
Ze hebben een onderonsje…
image
Het wordt spannend, want we gaan rivieren oversteken.
image
We leggen de stijgbeugels kruislings voor het zadel en houden onze benen zo hoog mogelijk als we de eerste keer de rivier oversteken, maar Pim heeft al natte voeten. Nu begrijpen we waarom de paarden een plastic hoofdstel en singel hebben. Lastig fotograferen, als je zelf moet oppassen dat je laarzen niet vollopen…
image
Op weg naar de brug.
image
We gaan onder het hoogste gedeelte door. Zeg maar door de vaargeul.
image
Na iets meer dan een uur komen we bij de zee. Top!
image
Rocco heeft een elegant hoofd. Zijn moeder liep hier nog los rond in een wilde kudde.
image